На жените во денешно време малку потешко им оди усогласувањето на семејните активности и работата, а овој проблем е посебно изразен во селските средини. ...
| | веќе видена

Немири заради ковид мерките во Франција, заклучување во Австрија, нови рекорди на бројот на заразени во Европа, а во Шведска еден број падна на нула. Шведска, ...
| | веќе видена