Колекционерот на стари автомобили Дионис Пашлаков, за кој дозна целиот свет и беше снимен документарен филм, бара решавање на проблемот со инфраструктурата во ...
сите 2 | | | веќе видена

Есента е работна, а зимата, пролетта и летото се за уживање во доброто старо домашно вино. Прилепчани имаат вековна традиција за која знаат големите ...
сите 5 | | | веќе видена